Свържете се с нас: 088 22 66 857

office@bulgaria-design.com

НАШИТЕ СЪВЕТИ ПРИ ПОРЪЧКА ЗА СЪЗДАВАНЕ НА САЙТ

 

Създали сме и сме участвали в създаването на много сайтове и затова ще си позволим да Ви дадем няколко съвета.

 

Как именно изглежда съвременният сайт?

 

Като начало разгледайте различни варинати за визия на сайтове и изберете няколко които Ви допадат. Разбираме, че всеки човек е строго индивидуален и ще се опитаме да направим най-доброто за Вас, но едно серозно спестяване на време и ресурси би било харесването от Ваша страна на определена визия или поне модел за сайт.

 

Помислете внимателно от колко голям сайт имате нужда. В последно време са изключително популярни едностраничните сайтове или така наречените Сайтове-визитка. Това е едно евтино решение за едва прохождащ бизнес, което ще работи за вас също толкова ефективно, както и голям сайт. Единственото отличие на този тип сайтове е краткостта - просто с някоко думи кажете всичко.

 

Това ни насочва и към друга особенност на съвременните сайтове - количеството информация. Не бъдете многословни - краткият и конкретен текст се възприема много по-добре от дългите описания.

 

А във връзка с дизайна на сайта - заедно ще се опитаме да направим сайтът такъв, че да се хареса на максимално голям брой негови потребители. Факт е, че според нас розовият фон не е подходящ за сайт, но статистиката е показала, че той е изключително харесван от голяма кръг от хора.

 

Поръчвайки сайта, вие може да ни предоставите ваши снимки или рисунки, които ние ще поставим на желаната от вас страница. Помнете следното - тези снимки са вече в публичното пространство и ще бъдат видяни от голям брой хора. Трябва внимателно да помислите за тяхното качество.

 

Ние ще направим сайта Ви така, че да може бързо и лесно в него да се правят промени: смяна на снимки, информация и т.н.

 

И независимо дали ще имате голям електронен магазин или сайт-визитка задължително ще Ви обучим за работа с него и ще сме готови да Ви помогнем във всяка ситуация.